FELFEDEZŐ Önismereti Tréning

Nagyobb önbizalomra és kiegyensúlyozott életre vágysz?

Talán úgy érzed, hogy valami nagyon nem stimmel az életedben, de mégsem tudod merre indulj?

Tedd meg az első lépést Önmagad felé, és találd meg az utat az elégedett élethez!

Talán már megfogalmazódott benned, hogy tenned kellene valamit, mégsem léptél, mert kétségek gyötörtek a jó megoldást illetően. Legtöbbször a bizonytalanság, a tehetetlenség érzése vagy a régi beidegződések akadályoznak minket abban, hogy tisztán lássunk és kezünkbe vegyük sorsunk irányítását. Bármily hihetetlen, a megoldás Benned van!

Ha minden vágyad, hogy fejleszd magad, de kevés a szabadidőd Neked dolgoztuk ki a FELFEDEZŐ Online Önismereti Tréninget.

FELFEDEZŐ Online Önismereti Tréning – a lelki és mentális edzés!

Ezen a tréningen a meglévő erősségeidet és képességeidet fogjuk megkeresni, fejleszteni – az egyes leckék témáin keresztül – annak érdekében, hogy hatékonyan tudj építkezni rájuk konfliktuskezelés, problémamegoldás vagy akár egy konkrét cél megvalósítása során.

A képzés kizárólag online történik, így otthonodból kényelmesen haladhatsz végig a tréning tematikáján. Ez nem egy webinár, ahol egy fix időpontban a gép előtt kell ülnöd, hanem a tananyagokat szabadon, bármikor megnézheted, amikor csak van egy kis ÉN-időd.

K É P Z É S R Ő L  S Z Á M O K B A N

 4 hetes online képzés

 hetente 2 online tananyag

 4 hét alatt összesen 8 lecke

A tananyagot írott leckék formájában fogod megkapni, melyekhez korlátlanul hozzáférhetsz a későbbiekben is. Az egyes leckék végén mindig kapsz gyakorló házi feladatot, annak érdekében, hogy személyes tapasztalatokon keresztül még inkább elmélyítsük az adott lecke ismereteit.

A FELFEDEZŐ Önismereti Tréning által a következő eredményeket érheted el:

Ceruza ikongondolkodásmódod átformálódik egy előremutató és tudatos irányba

Ceruza ikontisztába kerülsz saját belső irányító értékeiddel

Ceruza ikonmeglátod, felismered értékeidet, erőforrásaidat

Ceruza ikonelfogadod önmagad, a hibáiddal együtt

Ceruza ikonezáltal kialakul benned egy reálisabb kép önmagadról

Ceruza ikonkommunikációs készséged fejlődik

Ceruza ikonmagabiztosabb leszel

Ceruza ikonönbecsülésed, önbizalmad pedig megerősödik.

 

A FELFEDEZŐ Önismereti Tréning ára MOST rendhagyó módon – tekintettel a vírus miatt kialakult helyzetre – 8.800.-Ft helyett 990.- Ft.

Mi ezzel tudunk hozzájárulni, hogy ebben a helyzetben is minél több ember számára legyen kifizethető és hozzáférhető ez az értékes tananyag.

A tréning indul: folyamatosan
Jelentkezési határidő: nincs, a tréning bármikor elkezdhető.

Ha eleged van a kiszolgáltatottság érzéséből és szeretnéd saját kezedbe venni életed irányítását, magad dönteni arról, hogy merre mész tovább, jelentkezz önismereti tréningünkre, mi melletted leszünk a sikeresebb és boldogabb életedhez vezető úton!