Itt találod az aktuálisan induló képzéseinket

Önismereti tanfolyamaink folyamatosan indulnak, melyek időpontjait alább találod. 

 

FELFEDEZŐ Online Önismereti Tréning     

INDUL: Folyamatosan, bármikor be lehet csatlakozni

Kizárólag Online tananyag, melyet e-mailben küldünk meg Neked.

Tudjuk, hogy a mai világban milyen nehéz szabadidőt találni, éppen ezért dolgoztuk ki ezt az online verziót. A tematika teljes mértékben megegyezik a személyes jelenlétet igénylő KOMPLEX csomaggal, de személyes részvételt nem igényel a képzés

A teljes anyag összesen 8 tananyagból áll, mely mindegyikéhez az adott témát elmélyítő  és feldolgozását segítő gyakorlati  házi feladat is kapcsolódik. 

A teljes szabadságot megkapod, mivel a gyakorlati feladatokat nem kell visszaküldened, így akkor készíted el, amikor tudsz rá időt szánni. 

KOMPLEX Önismereti Tréning

INDUL: A legközelebbi Komplex tréning indul 2020. október 07-én, melyhez legkésőbb október 14-ig tudsz csatlakozni.

A FELFEDEZŐ önismereti képzés tananyagát foglalja magában, kiegészítve azzal, hogy a gyakorló házi feladatokat írásban szükséges visszaküldeni. A visszaküldött feladatok tapasztalatait beépítjük a személyes jelenlétet igénylő gyakorlati napok anyagába, ezáltal nem csak a saját, hanem a másokat érintő helyzetekből is tanulhatsz. 

A gyakorlati napok a 4 hét során 3 alkalommal kerülnek megszervezésre. A foglalkozások 3 órát vesznek igénybe, melyek pontos dátumairól a jelentkezést és regisztrációt követően küldünk információt. 

 

Önismereti FELFEDEZŐ 8 800 Ft
Önismereti KOMPLEX 69 900 Ft