Kik vagyunk mi és hogyan támogatunk Téged? 

 

 • 9 év oktatási tapasztalat és több, mint 12 000 levezetett tréningóra van mögöttünk.

 • Az önismereti tréningeket szakképzett life coach és kineziológus tartja, így biztos lehetsz abban, hogy hozzáértő kezekben vagy.

 • Nálunk nem csak célokat és megoldási stratégiákat fogalmazol meg, hanem segítünk Neked abban, hogy végig is járd a kiválasztott utat, egészen a célodig.

 • Hiszünk benne, hogy mindenki különleges és egyedi, ezért képzéseinket maximálisan a Te arculatodra igazítjuk.

 •  Iskolánk saját, professzionálisan felszerelt helyszínén, egy elegáns környezetben tanulhatsz a személyes képzések során.

  Tokaji Melinda
  Vezető tréner, kineziológus és life coach

  Horváth Évi
  Professzionális tréner, life coach

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy minden ember értékes és igen is kimagasló  valamiben! Azonban azt tapasztaljuk, hogy a Magyarországon élő emberek elképesztően alacsony önbizalommal rendelkeznek. Elhiszik azt, hogy nem érdemelnek jobbat és elhiszik azt is sajnos, hogy nincs választásuk.

Pedig igen is van választásod! Igen, Neked is!

Egy elégedettebb és harmonikusabb élethez vezető úton az első lépés az, hogy ismerd meg Önmagad. A valós Önmagad! Nem azt, akiről és ahogyan beszél a családja, a barátok, a kollégák, az ismerősök. Nem azt, hanem a Te VALÓDI ÖnMAGad! Aki valójában vagy mindenféle álarc és rádragasztott címke nélkül. 

Te tudod, hogy ki is vagy valójában?

Minden vágyunk, hogy a segítségünkkel Te is közelebb kerülhess a VALÓDI énedhez. Tisztán, sallangoktól mentesen lásd magad, aki igazán Te vagy!

Mert ha tudod, hogy ki is vagy Te és mi a Te utad, biztos lehetsz benne, hogy az életedben óriási pozitív változást fogsz tapasztalni és képes leszel arra, hogy harmóniában, kiegyensúlyozottan LÉTezz Önmagaddal és a Világgal!

Ez a mi fő küldetésünk… megfogni a kezed és rávezetni az ÚTra.

 

Ide várunk Téged a személyes foglalkozások alkalmával. 

 

 

 

 

Oktatótermünk helyszíne: 1068 Budapest, Dózsa György út 108.