Adatvédelmi nyilvántartási számok:

NAIH-64942/2013
NAIH-78179/2014
NAIH-123159/2017

A felhasználók személyes adatait bizalmasan, az érvényes törvényi előírásokkal összhangban (1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során) kezeljük és tartjuk nyilván, a honlapon közzétett „Adatvédelmi nyilatkozat”-ban foglaltaknak megfelelően (http://www.vanhitemmagamban.hu/adatvedelmi-nyilatkozat).

Személyes adataidat nem tesszük közzé, nem adjuk el, nem adjuk bérbe és nem is kölcsönözzük más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adataidat semmilyen körülmények között nem tesszük – a Te kifejezett jóváhagyó hozzájárulásod nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy személyes adataid ne kerülhessenek illetéktelenek kezébe. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

A hírlevél jelentkezésnél és a kapcsolati űrlapnál kizárólag egy keresztnevet, egy vezetéknevet és az e-mail címet kérjük be.

A tréningre jelentkezésnél egy keresztnevet, egy vezetéknevet egy telefonszámot, e-mail címet és a számla kiállításához szükséges adatokat (számlázási név és cím) kérjük be. Becenév megadása szabadon választható. A megadott címet és nevet nyilvántartjuk, ameddig Te nem törlöd azt.

Az általad megadott személyes adatokat kizárólag arra a célra használjuk, hogy hírlevelet küldjünk Neked vagy visszaigazoljuk jelentkezésed az önismereti tanfolyamokra.

A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni a levél alján található leiratkozó link segítségével.

A fizetős szolgáltatások esetén el kell kérnünk a teljes nevet, lakcímet, (cégnevet, számlázási címet), már csak azért is, hogy a számlaadási kötelezettségünknek eleget tudjunk tenni. 

Ha aggódsz a személyes adataid biztonságáért, akkor kérlek, szerezz be egy korrekt vírus- és kémprogram keresőt, mert a leggyakrabban a felhasználók saját gépéről kerülnek ki a bizalmas információk, bizonyos kártevők “jóvoltából”.

Ilyen esetben már nem csak a lakcímedet és a nevedet kell féltened, hanem akár a bankkártya adataidat és egyéb jelszóval védett adatokat is!

A cikkek átvételéről

A vanhitemmagamban.hu oldal cikkeit átveheted a saját oldaladra, blogodra, a következő feltételekkel:

  • A szerző nevét – Tokaji Melinda – minden esetben fel kell tüntetned!
  • A cikket akár teljes egészében, akár részletben veszed át, a hivatkozás az eredeti cikk pontos helyére mutasson! (Nem elég a blog főoldalára!)
  • cikkben lévő hivatkozások helyességére figyelj kérlek, oda mutasson, ahova az eredeti cikkben van, mert a hivatkozások olykor kimondottan a folytatásai és kiegészítései az eredeti cikknek!
  • cikk alján szerepeljen, hogy az eredeti cikk a vanhitemmagamban.hu oldalon található.

Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy nem a fentiek betartásával veszed át cikkeinket, akkor megtesszük a jogi lépéseket!

A honlapon (vanhitemmagamban.hu) található egyéb szövegek (tanfolyamok, programok leírása) átvétele szigorúan tilos és szerzői jogokat sért!